Grups

Menús per a Grups

Aniversaris

El Tarannà Parc Forestal de Mataró ofereix un espai i una oferta gastronòmica ideal per a celebrar el teu aniversari acompanyat dels teus amics i familiars. Aquesta proposta es complementa amb l’amplia oferta que ofereix el Bosc Vertical en les seves activitats de lleure i esports d’aventura. Solicita més informació per tal d’adaptar la teva festa al teu gust i a les teves possibilitats.

Celebracions

Si busques un espai únic i immillorable per celebrar una casament, bateig, trobada d’empresa, o qualsevol activitat amb grup, el Tarannà t’ofereix un ampli ventall de possibilitats i ofertes per poder portar-lo a terme. Truca’ns i ajustarem el pressupost a la teva idea.

Grups i empreses

El Tarannà us presenta una amplia proposta de menús per a grups perquè puguis gaudir d’un bon esmorzar, dinar o sopar amb la millor companyia en un entorn privilegiat. Disposem d’un menjador amb capacitat per a 45 persones i una terrassa amb capacitat per a més de 100 persones perquè puguis disfrutar amb els teus d’un àpat que de ben segur repetiràs. Menús econòmics, Menús de carn i peix a la brasa, Menús de calçotada, Menús mariners i Menús de molta altura.

DESCARREGA LES NOSTRES CARTES:

En el següents enllaços podràs descarregar la nostra carta, els suggeriments d’aquesta temporada i la carta amb els menús per a grups. Aquests menús són per a mínim 8 persones i amb reserva prèvia. Cal concretar dies abans els primers i els segons plats escollits. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 663348794.