Qui som

Orígens

El concepte i la idea del Tarannà neix a la Platja del Callao de Mataró l’estiu del 2015. Es va crear aleshores un espai a la platja que donava a la ciutat un lloc diferent per gaudir de la música, les tapes i els entrepans amb bona companyia en un entorn idíl·lic. El Tarannà Platja del Callao de Mataró.

Malgrat l’èxit del projecte de la Guingueta l’experiència tan sols va poder durar un any, i moltes persones els ha mancat un espai així a la ciutat.

Avui

El Tarannà Parc Forestal de Mataró és un espai cultural i gastronòmic on pots gaudir d’esmorzars, dinars, sopar i copes fusionats amb una programació cultural dinàmica i diversa. El projecte es sosté sobre tres grans pilars definits a continuació: Gastronomia, Cultura i el Celler. Entre els quals es defineix el nostre tarannà, la nostra manera de ser i fer.

El Tarannà Parc Forestal està situat a Mataró, integrat al Parc Natural del Montnegre Corredor. Això garanteix que el restaurant estigui ubicat en un entorn privilegiat, enmig de la natura i amb unes vistes a la ciutat espectaculars. El restaurant es troba a l’espai del Parc Forestal on hi ha diferents zones d’aparcament, miradors, zones d’esbarjo, zones de pícnic, GR, rutes de senderisme i bicicleta, etc. Ja fa tres anys que s’ha volgut transformar i potenciar aquest espai per donar-hi vida i promocionar-ho per a l’oci i el lleure i ha adaptat totes les infraestructures i accessos.  I tot plegat, a tan sols cinc minuts amb cotxe des del centre de la ciutat.

El nostre Tarannà


Gastronomia

El Tarannà vol oferir als seus clients un producte fresc i de qualitat a l’hora de presentar la seva carta. La proposta gastronòmica està constituïda per tres opcions on el client podrà decidir quin tipus d’àpat vol gaudir.

En primer lloc es presenta una carta diversificada de Tapes de peix, carn i verdures. Mantenint l’oferta de les tapes clàssiques complementada amb una nova proposta més atrevida. Promocionant la cultura del “anar de tapes” amb una oferta de qualitat i producte de proximitat. Aquesta oferta gastronòmica permet que tot tipus de públic pugui gaudir-ne. A Mataró hi manca un lloc que sigui referent i atractiu en aquesta especialitat i que s’ofereixi en un entorn privilegiat com el nou Tarannà, actual Terracota. El peix tindrà un paper fonamental en aquest apartat de la carta.

En segon lloc s’introdueix una carta de Platets en forma de suggeriments de temporada. Consta de vuit a deu plats. Jugant amb una cuina de contrastos de dolços i salats, de mar i muntanya i de textures diferents. Una carta que anirà canviant durant l’any atenent al que el mercat ofereix en cada temporada. Amb aquesta oferta es busca atraure a un perfil de client diferent amb un certa curiositat per deixar-se portar per una aposta un xic diferent. És la part de la carta més dinàmica i permetrà està en constant evolució i esperit de canvi.

En tercer lloc es presenten dues ofertes diferents que complementen les dues primeres propostes per fer més completa l’experiència culinària al Tarannà. Així doncs, es presenta una carta d’entrants freds variats i un assortit d’amanides divertides i atrevides. També un ampli assortit d’entrepans d’embotits de gla i carn a la brasa.

Per acabar, els clients disposaran d’una carta reduïda de postres casolans que variaran cada setmana.


Cultura

El Tarannà aposta per donar rellevància a l’oferta cultural del país i municipal. Ens volem diferenciar per oferir un conjunt d’actes i esdeveniments per a tots els públics i d’un caràcter molt diversificat. Les activitats, concerts, espectacles públics o activitats recreatives de caràcter extraordinari, finalitzaran com a molt tard a les 22h i els caps de setmana o vigílies de festiu a les 23h.

En aquesta programació mensual i tindran lloc:

  • Concerts en directe.
  • Exposicions d’art.
  • Conte contes.
  • Dj’s.
  • Art hurbà.
  • Circ.
  • Teatre.


Celler

Es dona molta rellevància a l’oferta de vins del territori català i cerveses artesanes. Presentant una àmplia carta amb més de 30 vins negres i blancs i caves. I amb una oferta de 12 cerveses nacionals, exportades i artesanes. Volem potenciar la cultura vinícola i cervesera oferint una gamma variada i original de vins i cerveses a uns preus assequibles.

 

L’horari que estarà a disposició dels clients permet que després dels dinars i sopars s’ofereixi una atractiva i molt àmplia carta de licors, combinats i còctels. Amb una diversificació d’estoc de més de 50 ampolles diferents.